VOAL

VOAL

“Toka amerikane” në Tiranë, historia e pronës ku ndodhet sot Ambasada e SHBA-ve! Arsyeja pse mbreti Zog e shiti dhe pse trualli u la bosh për vite me radhë

November 26, 2023
Send this to a friend