VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: tragjedia e Otrantos

Otranto – Apeli i familjarëve i njëjtë edhe 22 vite pas: Drejtësi! (video)

By | March 28, 2019

Dossier: Më 28 mars 1997 ndodhi tragjedia e Otrantos – lista me emrat e viktimave të verifikuara dhe hollësi të tjera

By | March 28, 2017