VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: studentët protestues

DIL JASHTË! – Nga Hamit TAKA, Tiranë

By | January 23, 2019

Ndryshohet forma e protestës, studentët mbyllen brenda fakulteteve

By | January 9, 2019

Ushqime e batanije nga qytetarët, studentët: S’ikim pa ardhur Rama, gjithë natën këtu

By | December 11, 2018

Studentët dhe drejtuesit e UP-së kërkojnë nga Kisha lirimin e hapësirës

By | September 19, 2016