VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: HAMIT TAKA

TEATRI KOMBËTAR NUK ËSHTË MË – Nga HAMIT TAKA

By | May 22, 2020

TOLERANCA SI VIRTYT DHE SI VLERË – Nga HAMIT TAKA

By | May 14, 2020

DY NËNAT – tregim nga HAMIT TAKA

By | May 11, 2020

KY VIRUS QË S’NA U NDA… – Nga HAMIT TAKA

By | April 23, 2020

NË VISET E ÇAMËRISË – Cikël poetik nga HAMIT TAKA

By | April 12, 2020

LOJA NERVOZE E HIPOTEZAVE TË ERRËTA – Nga HAMIT TAKA

By | February 27, 2020

TERMETI, QEVERIA, MEDIA – Nga HAMIT TAKA

By | February 4, 2020

E PAPRITURA NË NJË FAMILJE TË BLLOKUT – Tregim nga HAMIT TAKA

By | January 31, 2020

KATER GODITJET E ARSIMIT SHQIPTAR – Nga HAMIT TAKA*

By | October 3, 2019

KËTU ËSHTË FATI JUAJ! – Tregim nga HAMIT TAKA

By | August 28, 2019

DASMA E BESOS – Tregim nga HAMIT TAKA

By | August 17, 2019

APOLOGJIA E RAMES DHE ZBUTJA E KRYENEÇES – Nga HAMIT TAKA

By | April 29, 2019

DIL JASHTË! – Nga Hamit TAKA, Tiranë

By | January 23, 2019

HISTERIA E GRAVE – Tregim humoristik nga HAMIT TAKA

By | September 22, 2018

LAMTUMIRA E ARSYETUAR – Tregim nga HAMIT TAKA

By | September 18, 2018

Det i natës kaq i qetë – Cikël poetik nga HAMIT TAKA

By | August 29, 2018

ADOLESHENTI LIBRASHITËS NË PLAZH – Tregim nga HAMIT TAKA

By | July 10, 2018