VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Stambolli

Rivarrimi i Naim Frashërit nga italianët më 1940, pamje të rralla

By | December 14, 2017

Në periudhën janar-qershor Stambollin e vizituan mbi 4 milionë turistë të huaj

By | August 5, 2017

Astronauti francez fotografon Stambollin nga hapësira

By | May 17, 2017

Numri i turistëve në Stamboll gjatë 15 viteve, më i lartë se popullsia e Turqisë

By | January 17, 2017

Fotogaleri – Stambolli, qyteti i dy kontinenteve dhe i tri perandorive

By | December 26, 2016

Drejt përfundimit ura që bashkon dy anët e Gjirit të Izmirit

By | April 21, 2016

Shitet shtëpia e Trockit në Stamboll

By | August 2, 2015