VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: sirianët

Atentati: 600.000 sirianë që vijnë dhe 500.000 shqiptarë që largohen… Nga Artur Zheji

By | June 21, 2018

SHBA-të mbështesin integritetin territorial të Sirisë

By | January 9, 2018

Shqipëria bën gati kampet për sirianët

By | October 6, 2015