VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Sekretar i Përgjithshëm i NATO

MOS TE BEHEMI POPULLI I MOSMIRENJHOJES DHE I TURPIT! Nga Mejreme Azemi

By | March 25, 2016

Bashkësia ndërkombëtare i shpreh soldaritetin popullit turk – jemi bashkë me ju kundër terrorizmit

By | October 10, 2015