VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: produktet

Rritet konsumimi i produkteve vendore dhe numri i të punësuarve

By | December 17, 2018

Haradinaj: “Taksa 100 për qind nuk rrezikon marrëdhëniet Kosovë-BE”

By | December 4, 2018

Gjashtë kryetarët serbë të komunave nuk ndjekin shembullin e veriut për dorëheqje

By | November 28, 2018

Taksa imponon fuqizimin e prodhimeve ‘Made in Kosova’

By | November 23, 2018

Frutat dhe perimet që ndikojnë në performancën e trurit

By | April 20, 2018

Truke bukurie që mund t’i bëni vetë në shtëpi

By | February 5, 2018

Kosova importon pothuaj gjithçka, eksporton pothuaj asgjë

By | March 3, 2017