VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: prijës i Reformimit

Më 11 tetor 1531 ndahej nga jeta reformatori i madh fetar zviceran Huldryh Xvingli, i treti pas Martin Luterit dhe Kalvinit

By | October 11, 2016