VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: John Calvin

Më 10 korrik 1509 lindi Gjon Kalvini, reformues i madh i krishterimit evropian, pararendës i kapitalizmit

By | July 10, 2018

Më 11 tetor 1531 ndahej nga jeta reformatori i madh fetar zviceran Huldryh Xvingli, i treti pas Martin Luterit dhe Kalvinit

By | October 11, 2016