VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: operativët rusë

Facebook dhe rregullat e reja për të frenuar gjuhën e urrejtjes

By | November 16, 2018

Facebook, Twitter merren në pyetje nga Kongresi amerikan

By | September 5, 2018

Haley: Trumpi do të mbështesë veprime të fuqishme kundër Rusisë

By | April 3, 2017

Raportet: Trumpi është njoftuar për informacionet potenciale komprometuese

By | January 11, 2017