VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: një polic

Këndi i humorit: Një polic ndalon një veturë në rrugë dhe po përpiqej t’i zhvaste ndonjë gjë

By | March 18, 2016

Këndi i humorit: Një polic del në pension

By | September 25, 2015