VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: nismë popullore

Në Zvicër një nismë popullore për shfuqizimin e orës verore

By | April 10, 2019

Zvicër – Iniciativë për moshë të barabartë pensionimi të burrave dhe grave

By | April 3, 2019