VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Letrat Shqiptare

Më 14 nëntor 1716 u nda nga jeta Gottfried Wilhelm Leibniz, filozof dhe shkencëtar gjerman, bëri studimin e parë për gjuhën shqipe dhe shqiptarët

By | November 14, 2018

Artur Evans: Ju tregoj sesi Shqipëria e kërkoi pavarësinë qysh në shekullin XIX

By | August 1, 2016