VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Kushtetuta Federale

E drejta zvicerane dhe traktatet ndërkombëtare, në qendër të nismës që SVP ua paraqet votuesve më 25 nëntor

By | October 30, 2018