VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kompozitor

Më 3 prill 1897 u nda nga jeta kompozitori i shquar gjerman Johannes Brahms

By | April 3, 2019

Më 23 shkurt 1685 lindi kompozitori i shquar Georg Friedrich Händel

By | February 23, 2019

Më 23 shtator 1909 lindi Lorenc Antoni, kompozitor, dirigjent dhe etnomuzikolog i shquar shqiptar

By | September 23, 2018

Më 25 gusht 1918 lindi kompozitori dhe dirigjenti i madh amerikan Leonard Bernstein, një jetë mes shenjtorit dhe profanit

By | August 25, 2018

I riu shqiptar Besar Likaj, që arriti majat e “The Voice of France” – Nga Bardha Nergjoni

By | June 18, 2017