VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Klodian Tanushi

Fotogaleri – Fëmijët e major Klodian Tanushit shpërthejnë në lot para arkivolit të babait

By | May 16, 2019

Udhëtimi i fundit, mbërrin në atdhe trupi i major Tanushit (fotogaleri dhe video)

By | May 15, 2019

Humbje e thellë për atdheun! Nesër mbërrin në Shqipëri trupi i major Tanushit

By | May 14, 2019

Mesazhi i fundit i major Tanushit për Shqipërinë 10 vjet në NATO (video)

By | May 11, 2019

“Humbëm një vëlla nën armë” NATO mesazh ngushëllimi për vdekjen e major Tanushit

By | May 11, 2019

Vdekja e major Tanushit, flamuri ulet në gjysmështizë në bazën e NATO-s (fotot)

By | May 11, 2019