VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: karroce invalidi

Këndi i humorit: Na ishte një herë një gjahtar arinjsh shumë i famshëm

By | April 19, 2019

Këndi i humorit: Duke ecur mbi një urë, deputeti i zonës, rrëshqet dhe bie në ujë

By | April 12, 2019