VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: kancelari austriak

Austri, Kancelari Kurz thërret zgjedhjet e parakohëshme

By | May 18, 2019

Kancelari austriak konfirmon lidhjet mes terroristit të Zelandës së Re dhe grupeve nacionaliste në Austri

By | March 27, 2019

Austria do të mbyllë 7 xhami dhe dëbojë 40 imamë

By | June 8, 2018

Kurz në Sofje: Perspektiva evropiane e Ballkanit Perëndimor edhe gjatë kryesimit austriak

By | May 17, 2018