VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: John Roberts

Gjyqi i presidentit Trump në Senat hyn në fazë të re

By | January 29, 2020

Gjithçka gati për nisjen e gjyqit kundër Trumpit në Senat

By | January 21, 2020

Debat i pazakonshëm midis Trumpit dhe shefit të drejtësisë

By | November 22, 2018

SHBA: Gjykata e Lartë sinjalizon mbështetjen për urdhrin e Trumpit për ndalimin e udhëtimeve

By | April 26, 2018

SHBA, Kongresi i ri gati për betimin

By | January 2, 2017