VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Johan Volfgang Gëte

DEL DIELLI RREZATUES – Poezi nga JOHAN VOLFGANG GËTE – Përktheu FASLLI HALITI

By | September 9, 2019

UNË TASHMË DO TË KISHA SHKUAR LARG – Poezi nga JOHAN VOLFGANG GËTE – Përktheu FASLLI HALITI

By | September 9, 2019

NGA KU KEMI LINDUR – Poezi nga JOHAN VOLFGANG GËTE – Përktheu FASLLI HALITI

By | September 9, 2019

Më 22 mars 1832 u nda nga jeta shkrimtari gjenial gjerman Johann Wolfgang Goethe

By | March 22, 2019

Më 28 gusht 1749 lindi Johann Wolfgang Goethe, një nga figurat më të shquara të letërsisë gjermane dhe botërore

By | August 27, 2018