VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Hysen Shoshori

Rrëfimi i gazetares: Letrat që i dërgoja tim eti në burgun e Spaçit

By | January 16, 2017

Cilët ishin 20 dëshmitarët në procesin “Shoshori” – Nga KASTRIOT DERVISHI

By | December 22, 2015

Informacion mbi dënimin e të ndjerit Hysen Shoshori, diçka rreth zbulimit dhe arrestimit të tij Nga Kastriot Dervishi

By | December 8, 2015