VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: hallkat kryesore

Politika dhe diplomacia kosovare si një “art i lartë” që nuk përkthehet dhe s’kuptohet fare! – Nga AGRON SHABANI

By | July 8, 2019

A mund të shpëtohen shteti dhe populli i Kosovës nga serbizimi, rusizimi, turqizimi ose gabelizimi i Behgjet Pacollit & Company….?! – Nga AGRON SHABANI

By | July 3, 2019

Asgjë të re në ‘senatin’ dhe ‘prokurorinë bizantine’ të Romës! – Nga AGRON SHABANI

By | March 30, 2019