VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Gary Peters

Rithemelohet grupi mbështetës për Shqipërinë në Senatin Amerikan

By | March 22, 2017

SHBA: Themelohet Grupi për Çështjet Shqiptare të Senatit , drejtuar nga senatorët Peters dhe Kirik

By | April 19, 2016