VOAL

VOAL

Tag Archive: fushatë kundër koronavirusit

(Video) Këshilltari Federal Alain Berset përfshin Roger Federer në fushatën: Rri në shtëpi – me Hashtag: “Kështu mbron veten dhe të tjerët #Protectyourselfandothers”

March 21, 2020
Send this to a friend