VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: federatë omni-sportive

Paris-Midi (1934) / Mbreti Zog dekretoi sportin si një domosdoshmëri kombëtare dhe e deklaroi atë të detyrueshëm në shkolla. Tashmë, Shqipëria mund të konsiderohet si Eden i sportit.

By | January 27, 2019