VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Erieta Koliqi Gajtani

E mrekulluar pas mozaikëve të Artistes Erieta Koliqi Gajtani! Nga Elida Buçpapaj

By | April 16, 2018

Sot mua nuk më përfaqëson asnjë numër dhe asnjë ngjyrë Nga Erieta Koliqi Gajtani

By | June 24, 2017