VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Dom Shtjefen Kurti

DOM SHTJEFËN KURTI – Kur përndiqej e raportohej nga “Shigjeta”, “Shëndeti” dhe “Drita”

By | March 10, 2019

Zbulohet letra e pendesës e ish-gjyqtarit të Kushtetueses për vrasjen e priftit të famshëm shqiptar

By | January 9, 2019

Dëshmitarët e fesë: Dom Shtjefën Kurti. Letra e një Meshtari shqiptar dhe Enciklika antikomuniste e Piut XII

By | November 5, 2016

Gjenocidi Komunist në Shqipëri – Të pushkatuarit ishin të dënuar edhe pas ekzekutimit

By | August 8, 2015