VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: dokumente sekrete

Dokumentet sekrete parashikojnë katastrofë në rast Brexit-i pa marrëveshje

By | August 18, 2019

Deklasifikohen 48 mijë dosje, nga sot akses në sekretet e Enver Hoxhës

By | January 23, 2019

SHBA, Lirohet nga burgu Chelsea Manning

By | May 17, 2017

SHBA, Nunes tërhiqet nga hetimet për Rusinë

By | April 6, 2017

Rusi: Zgjatet lejeqëndrimi i amerikanit Snowden

By | January 18, 2017

Intervista – Helena Kadare i përgjigjet Lubonjës: Ismaili s’ka nevojë ta ndryshojë dhe rishkruajë të shkuarën

By | December 7, 2016

Mediat ndërkombëtare: Thaçi peshk i madh i krimit të organizuar

By | April 7, 2016