VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: ATDHE GECI

FLETORES NGA ROGANA – Poezi nga ATDHE GECI

By | December 12, 2018

HISTORIA FLET NËSE DIMË TA SHKRUAJMË – Nga ATDHE GECI

By | November 24, 2018

ATDHE GECI: SHTËPITË-SHKOLLË – fragment nga teksti i filmit tim dokumentar me të njëjtin titull. Regjisor, Populli!…

By | November 14, 2018

TË FAMËSHMËVE – Poezi Promemoriale nga ATDHE GECI

By | November 9, 2018

BETIMI I USHTARIT TË USHTRISË SË KOSOVËS – Poezi nga ATDHE GECI

By | October 19, 2018

Fjala e Atdhe Gecit, kryetar i Akademisë Kulturore e Morale të Shqiptarëve në Evropë

By | October 18, 2018

TROKITJE ÇAME – Poemë epiko-lirike, për Teatër, Balet, Simfoni dhe Opera – Nga ATDHE GECI

By | September 18, 2018

RILINDJA E SHTETIT TË ÇAMËRISË – Essé nga ATDHE GECI

By | September 17, 2018

ANTIKA NË QENIEN TIME – Poezi nga ATDHE GECI

By | September 11, 2018

J A M P E L L A Z G – Poezi nga ATDHE GECI

By | July 29, 2018

Poeti Atdhe Geci – Nga Prof. Belgizare H. Kryeziu

By | July 6, 2018

GRUAJA PERANDORAKE – Poezi nga ATDHE GECI

By | June 14, 2018

KOSOVËS DARDANE – Poezi nga ATDHE GECI

By | May 29, 2018

TË TRADHTUAR NË PREJARDHJE – Poezi nga ATDHE GECI

By | May 19, 2018

Formohet Akademia Kulturore e Morale e Shqiptarëve në Evropë me qendër në Dortmund

By | May 6, 2018

XHAXHI ATDHEU – Poezi nga ATDHE GECI

By | March 26, 2018