VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: akademik i shquar

Më 19 tetor 2000 u nda nga jeta Mahir Domi, akademik i shquar shqiptar

By | October 19, 2019

Më 12 mars 1915 lindi Mahir Domi, akademik i shquar shqiptar

By | March 12, 2019

Më 26 qershor 1917 lindi albanologu dhe akademiku i shquar Idriz Ajeti

By | June 26, 2017