VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Agim Zogaj

NYT: Gjykata Speciale kërcënon rolin perëndimor në Kosovë

By | April 6, 2018

New York Times shkruan për Gjykatën Speciale dhe vrasjet politike të pasluftës në Kosovë

By | April 4, 2018