Shirley Cloyes DioGuardi: Rreziku nga mbajtja e gojes mbyllur nga shqiptaret!

Te nderuar,   Shkrimi i shkelqyeshem i Dan Friedman ne magazinen Mother Jones te dates 6 Gusht  hedhe ne pah se partia politike e Milorad Dodik, presidentit te Republikes Serbe, ka angazhuar nje firme lobuese ne Washington, DC, per te lobuar tek Kongresistet Republikane ne Kongres dhe tek Administrata e Trumpit per te perkrahur kerkesen … Continue reading Shirley Cloyes DioGuardi: Rreziku nga mbajtja e gojes mbyllur nga shqiptaret!