Mather Jones: Ish-këshilltari në fushatën presidenciale të Trump po lobon për partinë pro-ruse sepseratiste të Bosnjes Nga Dan Friedman

Në foto: Corey Lewandowski me Zheljka Cvijanoviq, kryeministrja e Republika Srpska, në Tower Hotel Trump më 25 korrik Përfaqësuesit e një partie separatiste serbe, të mbështetur nga Rusia, ndaj liderit të së cilës janë vënë sanksione nga Departamenti i Thesarit, janë takuar me zyrtarë dhe aleatë të administratës Trump dhe kohët e fundit janë lidhur … Continue reading Mather Jones: Ish-këshilltari në fushatën presidenciale të Trump po lobon për partinë pro-ruse sepseratiste të Bosnjes Nga Dan Friedman