VOAL

VOAL

PSE  FSHIHET E VËRTETA PËR “ZAJEDNICËN”  DHE ZHVATJEN E TOKËS NGA MANASTIRI I DEÇANIT?! – Nga IDRIZ ZEQIRAJ

May 19, 2024
Send this to a friend