VOAL

VOAL

Profesori amerikan: Surpriza e KS-së ishte se Kosova dhe Rusia u pajtuan për rëndësinë e fushatës ajrore të NATO-s, Putin e ka hedhur Serbinë nën autobus

April 23, 2024
Send this to a friend