VOAL

VOAL

PORTUGALIA SHTET MIK I KOSOVËS DHE SHQIPTARËVE SHËN NËNË TEREZA “NJË URË QË NA LIDH”- Nga Frank Shkreli

December 1, 2023
Send this to a friend