VOAL

VOAL

Nga takimi me Begajn, te përfaqësuesi i Ministrisë së Mbrojtjes dhe FA-të, gjeneralmajori i SHBA-ve: Shqipëria, mbështetje e palëkundur e NATO-s

June 22, 2024
Send this to a friend