VOAL

VOAL

NË 18 VJETORIN E AMSHIMIT TË PRESIDENTIT RUGOVA, MBAHET AKADEMI PËRKUJTIMORE NË MYNIH- Nga BASHKIM HALILAJ dhe IDRIZ ZEQIRAJ

February 9, 2024
Send this to a friend