VOAL

VOAL

NDALIMI I DINARIT, KOMUNAVE DHE ZYRAVE ILEGALE TË SERBISË, PJESË E SOVRANITETIT TË KOSOVËS- Nga IDRIZ ZEQIRAJ

February 29, 2024
Send this to a friend