VOAL

VOAL

NATO shfaq forcën, përgatitet për stërvitjen më të madhe ajrore në historinë e Aleancës. “Air Defender 23” parashikon 10,000 pjesëmarrës dhe 250 avionë nga 25 vende

June 7, 2023
blank
Send this to a friend