VOAL

VOAL

MIRËNJOHJEN TONË PËR MONS. ANGELO MASSAFRËN PËR KONTRIBUTIN E MADH QË NA DHA NË  RUAJTJEN E KUJTESËS DHE DOKUMENTIMIN E KRIMEVE TË KOMUNIZMIT! – Nga BESIM NDREGJONI

May 21, 2024
Send this to a friend