VOAL

VOAL

Hidhte fekale dhe minj të ngordhur pranë banesës së fqinjëve- “Të huajt e m…, kthehuni në Shqipëri me gomone!”, si e persekutoi për 14 vite i moshuari italian familjen e shqiptarit

April 10, 2023
blank
Send this to a friend