VOAL

VOAL

Dëshmia rrëqethëse e gjeneralit të njohur për dajën e Mirush Kabashit: Si i ekzekutuam dhe groposëm Skënder Çelën dhe Mark Toçin

December 6, 2023
Send this to a friend