Lario 58 vjeçare kishte kërkuar tre milionë e gjysmëm euro në muaj. Berlusconi dhe Lario jetojnë të ndarë prej vitit 2009 dhe prej shkurtit të vitit 2014 e kanë shpallur ndarjen.

Ish aktorja Lario ishte e martuar me Berlusconin 20 vjet dhe kanë bashkë tre fëmijë të cilët janë të rritur.

Lario e kishte bërë përgjegjës për ndarjen ish burrin e saj. Berlusconi ndërkohë bashkëjeton me 30 vjeçaren Francesca Pascale.

sda-ats