VOAL

VOAL

Arkiv i Voal.ch 31 Maj 2013 – A KRIJON SISTEMI ZGJEDHOR QËNDRUESHMËRI POLITIKE DHE NJË PËRFAQËSIM TËRËSOR TË PUBLIKUT? Nga ROMEO GURAKUQI

May 31, 2023
blank
Send this to a friend