U nda nga jeta Dr.Fehmi Pali

U nda nga jeta në moshën 76 vjeçare mjeku Fehmi Pali. Dr. Fehmi Pali ishte i specializuar si mjek psikiatër. Një jetë të tërë ai ia ka përkushtuar mjekësisë dhe pacientëve. Ai ka punuar në spitalin e Elbasanit dhe në Tiranë. Dr.Fehmi Pali po ashtu ishte një bashkëshort, prind dhe gjysh i shkëlqyer. Ai la … Continue reading U nda nga jeta Dr.Fehmi Pali