VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Dr.Fehmi Pali

Përkujtim: Për Xhavit, Shpat e Rron Mazrekaj Dr. Fehmi Pali, vjehërr dhe gjysh i mrekullueshëm!

By | March 8, 2020

Sonila Mazrekaj kujton të jatin Dr. Fehmi Palin në 2 vjetorin e largimit nga jeta

By | March 8, 2020

Përkujtim: U mbush një vit nga largimi nga kjo jetë i Dr. Fehmi Palit

By | March 8, 2019

U nda nga jeta Dr.Fehmi Pali

By | March 12, 2018