VOAL

VOAL

“Tradhtarët vriten pas shpine”- Burgosja dhe pushkatimi i ish-Ministrit, rrëfimi i rrallë i bashkëshortes së nipit të Enver Hoxhës

February 23, 2024
Send this to a friend