VOAL

VOAL

Please Wait ...
0%

Tag Archive: Xhelal Koprencka

XHELAL KOPRENCKA – Nga Islam Spahiu

By | June 28, 2019

Zbardhet letra e gazetarëve Fadil Kokomani, Vangjel Lezho dhe Xhelal Koprencka dërguar Enver Hoxhës

By | May 29, 2019

Ka pas burra Shqiperia dhe ka prape !…. mos kujtoni se nuk ka! Martiri Xhelal Koprencka Nga Luan Myftiu

By | May 2, 2019